آپلود عكس

آپلود عکس
پاورپوینت بررسی فناوری های نوین در صنایع غذایی :: شیپکا شاپ

شیپکا شاپ

شیپکا شاپ

شیپکا شاپ

شیپکا شاپ

کلمات کلیدی

پاورپوینت مشکلات جنسی (طبقه بندی

علت شناسی

پاورپوینت برنامه‌ریزی نگهداری و تعمیرات (نت).

پاورپوینت بررسی معماری طراحی مجتمع مسکونی لوکس مکزیکو سیتی.

پرسشنامه ابراز وجود (گمبریل و ریچی

1975).

نقشه و برآورد مخزن هوایی بتنی 100 متر مکعبی.

پاورپوینت زمین شناسی مهندسی ساختمان های زمین شناسی

تبلیغات انبوه و نامحدود در تلگرام

پاورپوینت انواع اختلالات خلقی و شخصیتی

پروژه فروشگاه اینترنتی با PHP

پاورپوینت تحلیل مدرسه Burntwood بریتانیا

اختلال اضطراب اجتماعی (فوبی اجتماعی)

کودک آزاری و ...)

(قربانیان تجاوز جنسی

پاورپوینت بررسی حسابداری صنعتی.

پروژه کارورزی روش کار و تدریس مدارس ابتدایی در ایام کرونا .

نمونه سوالات امتحانی تشریحی پایان ترم ساختمان 1 با پاسخنامه تشریحی

طراحی سایت پخش زنده با php

مبانی نظری و پیشینه تحقیق هیجان خواهی (فصل دوم).

کد متلبproposition مدلسازی کالکتور خورشیدی

طراحی مجموعه گردشگری با استفاده از الگوی معماری گرگان

راهنمای فارسی اینورتر اشنایدر ATV71 ( اینورتر درایو اشنایدر) .

پکیج گزارشات و آزمایشات روانشناسی تجربی (36 آزمایش) .

نمونه سوالات بیمه مرکزی آزمون بیمه های زندگی .

ارزیابی اثرات تبلیغات تجاری و پیشبرد فروش بر خلق و حفظ ارزش ویژه برند.

سنجش و درمان).

سنجش و درمان)

پاورپوینت کتاب زراعت عمومی تالیف کمال سادات اسمعیلان .

کد متلب حل دستگاه معادلات دیفرانسیل معمولی کوپل شده (ODE)


پاورپوینت بررسی فناوری های نوین در صنایع غذایی

پاورپوینت بررسی فناوری های نوین در صنایع غذایی

فرمت فایل : ppt

حجم : 933

صفحات : 58

گروه : صنایع غذایی

توضیحات محصول :

دانلود پاورپوینت با موضوع بررسی فناوری های نوین در صنایع غذایی، در قالب ppt و در 58 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

 

عوامل استریلیزاسیون

فاکتورهای موثر بر استریلیزاسیون

گرایش به استفاده از بسته های پلیمری و پلاستیکی

انتخاب روش استریل کردن

پرتو دهی مواد غذایی  

مزایای استفاده از پرتو

استفاده از روش تشعشع و پرتودهی

انواع پرتوهای مورد استفاده

پرتو ماوارء بنفش

تابشهای بتا

پرتوهای گاما

پرتوهای ایکس

مایکروویو

کاربرد UV-C در حفظ کیفیت کاهو

تیمار با UV-C

نمودار کاهش لگاریتمی بار E.coli و salmonella روی سطح برگهای کاهو با uv

نمونه هایی از کارهای انجام شده با فرابنفش درمیوه وسبزی

کاربرد فرابنفش در صنعت شیر

مسیر گردش محلولها

کاربردپرتوهای فرابنفش در کارخانجات فرآورده های گوشتی

استفاده از پرتوهای فرابنفش در تیمارهوای دودکش رستورانها و اماکن عمومی

فراوری مواد غذایی به منظور پرتودهی

آنزیم بری یا فرایند حرارتی

کاربردهای تجارتی اشعه دهی

علامت مواد غذایی پرتو دیده

اثر پرتودهی برروی میکروارگانیسمها

اثرات پرتودهی برکیفیت برخی مواد غذایی

کاربرد اوزون در مواد غذایی

ساز و کار اثر اوزون

نحوه عمل اوزون بر میکروارگانیسمها

عوامل موثر بر واکنش اوزون

مقایسه اوزون با ضدعفونی کننده های معمول

مقایسه اوزون با ضدعفونی کننده های معمول

چند نمونه از کاربردهای اوزون

فراصوت در صنایع غذایی

کاربردهای فرا صوت

  غیر فعال سازی میکرو ارگانیسم ها

خشک کردن

کاربردهای تشخیصی

منابع

 

توضیحات:

این فایل شامل پاورپوینتی با موضوع " بررسی فناوری های نوین در صنایع غذایی" می باشد که در حجم  58 اسلاید، همراه با توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند به عنوان ارائه کلاسی مورد استفاده قرار گیرد.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده است و قالب آن را به راحتی و به دلخواه می توان تغییر داد.

قیمت محصول : 14000 تومان

دانلود
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۱۱/۲۴
مجید موسوی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی